Desenele animate – un raspuns universal.

Boomerang-logo-2014

Cat de des ati fost tentati de conceptul calatoriei in timp ?

Cat de mult timp petreceti  gandindu-va la cat de multe ati oferi, doar pentru a resimti magia copilariei ?

Cum puteti face fata nostalgiei ce va napadeste la amintirea clipelor ” de odinioara ” si care credeti ca ar fi remediul perfect pentru astfel de momente ?

Cate seri ati petrece in compania celor dragi, fiind animati de o atmosfara ca de basm ?

Cat de mult v-ati dori sa zambiti si ce inseamna pentru voi un zambet impartasit cu familia ?

Un intelept nu tocmai contemporan, dar vesnic prezent in sufletele noastre, spunea candva: ”  Don’t take life too seriously. You’ll never get out alive.

In ciuda lipsei de exeprienta de care dispun in asa numita ” viata “, eu tind sa dau dreptate acestui individ cunoscut si  sub denumirea de ” Bugs Bunny “. Pun pret pe toate aspectele copilariei si consider ca fara farmecul ei, am fi ca niste roboti, lipsiti asadar de suflul launtric.

Dupa cum bine stiti, acest farmec al copilariei  consta intr-un amalgam de trairi, care, printre altele, sunt induse de desenele animate. V-as putea vorbi in zeci de randuri despre insemnatatea desenelor animate si sunt sigur ca si raspunsurile voastre ar fi cel putin la fel de consistente, dar, deoarece o astfel de postare ar fi probabil infinita, in cea de astazi voi concretiza putin lucrurile. 

Boomerang-Tv

Cei de la Boomerang TV, salvatori ai gloriosului canal Cartoon Netwoork, cunosc in aceasta perioada o rezolutie, acestia nu doar schimbandu-si logo-ul, dar dorind sa ofere ” cat mai multe seriale animate pentru intreaga familie, nu doar pentru copii “. Deoarece vor sa cunoasca pe deplin publicul ” targetat “, prin intermediul celor de la blogalinitiative, acestia propun bloggerilor, dar si voua, cititorilor, sa ii informam in legatura cu preferintele in materie de serial animat pentru familie.

Ei bine, dragi cititori, deoarece doresc sa fac din aceasta postare una pentru voi si nu pentru mine, am ales sa raspund provocarii lansate de Boomerang TV, abordand o cu totul alta perspectiva, una mult mai interesanta, mai interactiva si mai catchy, zic eu.

Am stat, am meditat si mi-am dat seama ca bai.. eu urmaresc ceva mult mai presus cu aceasta postare. De ce sa nu fiu eu cel cu initiativa ? De ce sa nu fiu eu, cel ce incearca sa resusciteze gingasia, inocenta si libertatea, aspecte tipice copilariei, in sufletul cititorilor mei, oameni de toate varstele ? M-am gandit ca, intr-adevar, chiar nu as avea ce pierde si ca mi-as regasi o oarecare urma de implinire, la constientizarea faptului ca am reusit sa conving un adult scortos sa vizioneze un episod din Tom si Jerry, spre exemplu. E o realizare, sa fim seriosi !! :))

Deoarece target-ul meu s-a dovedit a fi unul generos, bineinteles ca aveam nevoie, asa cum iti  spuneam si in incipit, de o abordare diferita fata de masa bloggerilor. Mi-am spus ca prea mult text cu siguranta ar plictisi cititorul, iar o singura viziune asupra acestui subiect, viziunea mea, nu ar convinge pe nimeni. Totodata, aveam, bineinteles, nevoie de influenta.  Nefiind tocmai cel mai priceput in ale ” manipularii “, am mizat pe incredere si mai putin pe influenta si cum altfel ai putea avea incredere decat prin a te regasi in ceea ce citesti si respectiv, ce vezi ?

Tinand cont de toate acestea, am creat un interviu cu cateva personaje, atentie, non-fictive, care, sper eu, datorita perspectivelor variate, dar totodata generalizate, in ceea ce priveste varsta, te vor convinge ca desenele animate vor fi intodeauna o idee buna si ca Boomerang TV poate oferi o experienta nemaipomenita tie si familiei tale, prin multitudinea de seriale.

Vizionare placuta !!

 

P.S: Deoarece trebuie totusi sa ma mentin pe axul acestei campanii, sunt nevoit, cu toate ca probabil nu mai este de niciun folos pentru voi, sa confesez desenul pe care il consider potrivit pentru a fi vizionat impreuna cu familia. Oricat de invechit ar fi si oricat de mult ar lasa calitatea de dorit, consider ca Scooby Doo va fi intotdeauna un blockbuster ce inglobeaza atat un numar consistent de personaje, de care multi dintre noi ne-am atasat intr-un timp relativ scurt, cat si niste replici pe cinste, o aventura sustinuta de niste povesti de groaza nemaipomenite si nu in ultimul rand, o coloana sonora ce-ti creaza dependenta.

Si sa nu uitam de pofta de mancare pe care ti-o induc scenele ce acele sandwich-uri kilometrice. Oh, sweet memories..

This entry was posted in Din asta mai "feelingoase". Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s