Ma duc ” in capitala “

Este 12:00, tocmai am terminat o tema kilometrica ( ca doar de’..vine bacul ), iar acum incerc sa ma gandesc cum imi voi putea tine ochii deschisi pana la 3 dimineata, pentru a prinde autocarul spre Bucuresti..

Sunt destul de incantat ca am prilejul de a reveni in haosul dragei noastre capitale, devorate de o tensiune politica ce incepe sa cam prinda teren in fata deosebitei atmosfere ale bucurestilor, asa ca decid sa impartasesc cu voi aceasta experienta. 

Constientizand faptul ca va cam doare-n cot de satisfactia mea personala si de propriile realizari, nu am de gand sa va prezint romanul vietii mele asa ca hotarasc sa modific putin nota postarii, prezentandu-va esentialul, care s-ar putea sa va intereseze mai mult decat ati crede.

Maine, 26 septembrie, in gazda hotelului JW MARRIOTT, aflat in preajma Casei Poporului din Bucuresti, va avea loc cea mai tare si mai smechera conferinta de social-media si marketing din Romania. 

Personal, as introduce in aceasta postare unul sau doua paragrafe ce ar descrie acest eveniment, dar deoarece ma adresez direct voua, TINERILOR, nu am de gand sa va bat capul cu tot felul de detalii si denumiri pompoase.

Ideea este ca acest grandios eveniment se va desfasura in trei parti, astfel incat, citand un comunicat WEBSTOCK2014, ” dimineata avem povesti frumoase, dupa pranz, mergem pe sali cu teme dedicate unde o sa vedem studii de caz si alte idei bune “, iar seara, un afterparty pe cinste va avea loc la THE PUB REGINA ELISABETA.

Ceea ce face din WEBSTOCK un eveniment cu totul si cu totul special este lineup-ul speaker-ilor de anul acesta.

ZMENTA, ANDREI CIOBANU ( Sergiu si Andrei ), FLORIN GROZEA ( Hi-q), FLORIN DOBRE, dar si PRESEDINTELE RAIFFEISEN BANK ROMANIA, DIRECTORUL McDONALDS ROMANIA, DIRECTORUL VODAFONE ROMANIA sunt doar o parte din cele29 de personalitati atat de importante si influente, personalitati care au reusit sa se faca remarcati pe Wall Street-ul din Romania.
Deoarece majoritatea nu veti fi prezenti la acest eveniment,  ce imi ramane mie de facut este sa va tin la curent cu postari live, postari ce spun eu, nu vor plictisi adolescentul rebel din voi.
Pe tot parcursul acestei gale voi descrie succint fiecare discurs, evidentiand ideea principala si sfatul/mesajul pe care noi ar trebui sa il abordam, totodata, furnizandu-va picanterii si din lumea acestor personalitati si de ce nu, o mica critica asupra prezentei lor ( imbracaminte, prima impresie, caracter etc ).
STAY TUNNED ! 
webstock2014
This entry was posted in Din asta mai "feelingoase". Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s